BaciPogled.baIzrada i održavanje desktop i web stranica...

NAŠI RADOVI

Projects number 8
WEB

BEMA | Rukometna liga osnovnih škola

BEMA | Rukometna liga osnovnih škola

About The Project

Rukometna liga banjalučkih osnovnih škola BEMA

Rukometni klub Borac m:tel i Gradski rukometni savez Banjaluka uz podršku Rukometnog saveza Republike Srpske i Kabineta predsjednika Republike Srpske, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, Fabrike obuće BEMA i ostalih sponzora organizuje Rukometnu ligu banjalučkih osnovnih škola BEMA.

WEB

BBPrint | Grafički studio

BBPrint | Grafički studio

About The Project

Grafički studio BB Print.. Printamo od Igle do lokomotive,ali pod uslovom da ne zaboravimo :)…..

WEB

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio

About The Project

Privatno preduzeće “IPP” Banja Luka formirano je 21. februara 1989. Godine kao samostalni projektni biro čija djelatnost je projektovanje, inženjering, izrada enterijera, nadzor i konsalting.

Arhitektonski studio IPP d.o.o. je u proteklih više od 30 godina radio i učestvovao na izradi projektne dokumentacije velikog broja objekata različte namjene, kao što su javni, kulturni, poslovni, industrijski, stambeni, administrativni centri, zdravstvene ustanove, stambeno-poslovni objekti, proizvodni pogoni, skladišta itd.

Posebno možemo izdvojiti izradu tehničke dokumentacije za Zgradu Vlade RS, Ministarstva RS, Radio-televizija RS, Poslovni objekat Integra itd. Time se firma IPP d.o.o. izdvojila na tržištu RS/BiH, kao prepoznatljivo ime i siguran partner. Bogata referenc lista projektovanih i izvedenih objekta ukazuje da je projektna dokumentacija izrađena na visokom nivou stručnosti i u zadatim vremenskim rokovima. Izvršene revizije i kontrole, te sami izgrađeni objekti potvrđuju kvalitet rada, kojim se gradi tri decenije dugo povjerenje sa klijentima.

Stručni tim IPP d.o.o. zajedno sa saradnicima, spojem iskustva i mladosti, te provjerenih pravila projektovanja i otvorenosti za nove vidove saradnje dovodi do željenih rezultata.

WEB

RK BORAC M:Tel

RK BORAC M:Tel

About The Project

Rukometni klub Borac osnovan je 1950. godine i jedan je od najpoznatijih rukometnih kolektiva u BiH, bivšoj Jugoslaviji, pa i Evropi. “Crveno-plavi” su osvajači desetina pehara i titula, pogotovo sa najvećih i najznačajnijih svjetskih takmičenja.Kao kruna svih rezultata izdvajaju se dva trofeja:

Titula šampiona Evrope 1976. godine i
Kup IHF 1991. godine

Cilj nam je da rukometni sport kako u BiH tako i vani predstavimo što bolje  i afirmišemo i druge klubove da našim primjerom i primjerom RK Borac M:tel vode evidenciju i bilježe svoje uspjehe kao i uspjehe svojih igrača kroz njihove statistike.

Još jednom hvala na ukazanom povjerenju rukovodstvu Rukometnog kluba Borac M:Tel.

WEB

AIDA FITNESS COACH

AIDA FITNESS COACH

About The Project

Uz jednu poslijepodnevnu opuštenu kafu došla je ideja do zajedničkog projekta koji je trajao punih 3 mjeseca. Ovim putem se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i samom pristupu pri realizaciji još jednog projekta na obostrano zadovoljstvo.

Destop aplikacije

BP SPORT

BP SPORT

About The Project

Destop aplikacija namjenjena za sporstko udruženje. Kompletna evidencija članova udruženja,nominacije,slanje obavijesti i još mnogo toga…

WEB

NINA PHOTOGRAPHY

NINA PHOTOGRAPHY

About The Project

Nakon dugih pregovora došli smo do zajedničkog jezika i zajedničke saradnje što je rezultiralo jednom fenomenalnoj web stranici. Svaka preporuka.

WEB

UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA

UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA

About The Project

U saradnji sa Udruženjm rukometnih sudija, Sarajevo URS uspostavljena je saradnja u dijelu izrade i održavanja web stranice