BaciPogled.baIzrada i održavanje desktop i web stranica...
.01

ABOUT

PERSONAL DETAILS
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
mapiconimg
info@bacipogled.ba
387 60 316 1866
Zdravo , dobro došao na naš profil...osjećaj se ugodno... Available as freelance

BIO

ABOUT ME

Projekat BaciPogled.ba | Team je osmišljen kao je koncept radnih kolega koji svoje slobodno vrijeme mogu da predoće i u dodatne projekte.

BaciPogled.ba | Team nije osnovan kao firma već isključivo djelujemo i radimo kao freelanseri-i što nam omogućava da vrlo lako sklopimo nove poslovne prilike sa novim potecijalnim klijentima.

HOBBIES

INTERESTS

Jedan dio tima je zadužen za razvijanje dekstop aplikacija za potrebe naših klijenata (backend) dok drugi dio tima je zadužen za sam izgled aplikacije i izrade web stranica

Drugi dio tima je tu da vam olaška i u skladu sa novim trendovima pruži nove i savremene web stranice. Naravno sve naše proizvode koje napravimo iste i održavamo u skladu sa dogovorom sa našim klijentima .

FACTS

FACTS ABOUT ME

Volimo da radimo.Rad na samom projektu iz početka i svaki put nas čini sretnim. Tu smo da Vam pomognemo...

.02

RESEARCH

PARTNER PROJEKTA

RESEARCH PROJECTS

www.ursbih.ba

UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA, SARAJEVO

Za UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA, Sarajevo je napravljena kompletna web stranica u kojoj su konstantno objavljuju nominacije službenih lica za utakmice Premijer i Prve lige FBiH. Na web stranici osim podataka postoje i sve odsuđene utakmice na kojima je sudija i/ili delekat bio nominovan u sezoni. Također ažurno se vode i rezultati utakmica odigranih.

U sklopu Web-a urađena je i kompletna desktop aplikacija koja je podržana za Udruženje i njegov rad. Desktop aplikacija BP_SPORT je aplikacija u kojoj se vodi tačna evidencija o registrovanim članovima Udruženja,nominacije utakmica,članske karte,obavještenja i još drugih komponenti koje su dogovorene sa ovim Udruženjem .

www.ninaphotography.ba

FOTOGRAFISANJE VJENČANJA I dr.

Sam koncept izrade u razgovoru sa klijentom je bio dosta zahtjevan. Medjutim nakon detaljne analize zahtjeva i osluškivanje želje klijenta uradili smo web stranicu na kojoj smo jako ponosni,kao i naš sam klijent.

www.bema-liga.com/

BEMA | RUKOMETNA LIGA OSNOVNIH ŠKOLA

Rukometna liga banjalučkih osnovnih škola BEMA

www.ipp.ba/

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio Ko smo mi? Privatno preduzeće "IPP" Banja Luka formirano je 21. februara 1989. Godine kao samostalni projektni biro čija djelatnost je projektovanje, inženjering, izrada enterijera, nadzor i konsalting. Arhitektonski studio IPP d.o.o. je u proteklih više od 30 godina radio i učestvovao na izradi projektne dokumentacije velikog broja objekata različte namjene, kao što su javni, kulturni, poslovni, industrijski, stambeni, administrativni centri, zdravstvene ustanove, stambeno-poslovni objekti, proizvodni pogoni, skladišta itd. Posebno možemo izdvojiti izradu tehničke dokumentacije za Zgradu Vlade RS, Ministarstva RS, Radio-televizija RS, Poslovni objekat Integra itd. Time se firma IPP d.o.o. izdvojila na tržištu RS/BiH, kao prepoznatljivo ime i siguran partner. Bogata referenc lista projektovanih i izvedenih objekta ukazuje da je projektna dokumentacija izrađena na visokom nivou stručnosti i u zadatim vremenskim rokovima. Izvršene revizije i kontrole, te sami izgrađeni objekti potvrđuju kvalitet rada, kojim se gradi tri decenije dugo povjerenje sa klijentima. Stručni tim IPP d.o.o. zajedno sa saradnicima, spojem iskustva i mladosti, te provjerenih pravila projektovanja i otvorenosti za nove vidove saradnje dovodi do željenih rezultata..

www.bbprint.net

BB PRINT Design&Printing

Uvjek nas zanima rad na zanimljivim projektima Zato nam slobodno pišite valjda ćemo se javiti 🙂

www.forenzickicentar.com/

FORENZIČKI CENTAR za vještačenje dokumenata

Centrar je stručno i tehnički osposobljen za usluge vještačenja orginalnosti svih vrsta dokumenata, kao i grafičkih elemenata u dokumentima. Također vršimo usluge edukacije uposlenika iz ove oblasti, usluge konsaltinga i podrške klijentima. Veliki broj uspješno urađenih edukacija, kao i izvještačenih predmeta, nam daje za pravo da kažemo da smo jedna od vodećih firmi iz ove oblasti u BiH i regionu.i.

www.globallink.ba

GLOBAL LINK LTD

WE PROVIDE SOLUTIONS THAT BRING USABILITY, BEAUTY AND GREAT IMPACT
.03

SKILLS

PROGRAMMING SKIILLS
Web development > Posao web developera je vrlo širokog spektra i očekivanja u različitim firmama, konkurisima i klasifikacijama su vrlo raznolika. Međutim, najšira stručna javnost ovo zanimanje vezuje za nadogradnju zanimanja web dizajner.Tako web developer treba da ima viši nivo znanja programiranja od web dizajnera. Ovo programiranje nije klasično programiranje kao kod poslova programera, već je specifično i usko specijalizovano na jezike i tehnologije koje se koriste kod izrade web sajtova.
LEVEL : INTERMEDIATE EXPERIENCE : 4 YEARS
Php WP
C# development > Programer je zanimanje koje podrazumeva poznavanje koncepta programiranja, objektnog dizajna, baza podataka i bar nekoliko programskih jezika tj. okruženja. Iz tog razloga, konkursi za programera uvek sadrže i programski jezik, za koji se programer traži. Trenutno najtraženiji programski jezici su Java i C#, tako da je to i najpoželjniji profil programera. Oba ova jezika su objektno orijentisana i bazirana na potpuno različitim razvojnim okruženjima, pa se mogu smatrati relativno različitim profilima. Međutim, savladavanjem jednog jezika, svaki naredni programski jezik se mnogo lakše usvaja i primenjuje.
LEVEL : INTERMEDIATE EXPERIENCE : 5 YEARS
C# C++ JAVA
DESIGN SKILLS
Web design > Web dizajn je postao oblik digitalnog stvaralaštva,brišući za sobom granice umetnosti i komercijalnog.
LEVEL : ADVANCED EXPERIENCE : 5 YEARS
Photoshop WP Elementor
.04

NAŠI RADOVI

NAŠ PORTFOLIO
Projects number 8
WEB

BEMA | Rukometna liga osnovnih škola

BEMA | Rukometna liga osnovnih škola

About The Project
Rukometna liga banjalučkih osnovnih škola BEMA Rukometni klub Borac m:tel i Gradski rukometni savez Banjaluka uz podršku Rukometnog saveza Republike Srpske i Kabineta predsjednika Republike Srpske, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, Fabrike obuće BEMA i ostalih sponzora organizuje Rukometnu ligu banjalučkih osnovnih škola BEMA.
WEB

BBPrint | Grafički studio

BBPrint | Grafički studio

About The Project
Grafički studio BB Print.. Printamo od Igle do lokomotive,ali pod uslovom da ne zaboravimo :)…..
WEB

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio

About The Project
Privatno preduzeće “IPP” Banja Luka formirano je 21. februara 1989. Godine kao samostalni projektni biro čija djelatnost je projektovanje, inženjering, izrada enterijera, nadzor i konsalting. Arhitektonski studio IPP d.o.o. je u proteklih više od 30 godina radio i učestvovao na izradi projektne dokumentacije velikog broja objekata različte namjene, kao što su javni, kulturni, poslovni, industrijski, stambeni, administrativni centri, zdravstvene ustanove, stambeno-poslovni objekti, proizvodni pogoni, skladišta itd. Posebno možemo izdvojiti izradu tehničke dokumentacije za Zgradu Vlade RS, Ministarstva RS, Radio-televizija RS, Poslovni objekat Integra itd. Time se firma IPP d.o.o. izdvojila na tržištu RS/BiH, kao prepoznatljivo ime i siguran partner. Bogata referenc lista projektovanih i izvedenih objekta ukazuje da je projektna dokumentacija izrađena na visokom nivou stručnosti i u zadatim vremenskim rokovima. Izvršene revizije i kontrole, te sami izgrađeni objekti potvrđuju kvalitet rada, kojim se gradi tri decenije dugo povjerenje sa klijentima. Stručni tim IPP d.o.o. zajedno sa saradnicima, spojem iskustva i mladosti, te provjerenih pravila projektovanja i otvorenosti za nove vidove saradnje dovodi do željenih rezultata.
WEB

RK BORAC M:Tel

RK BORAC M:Tel

About The Project
Rukometni klub Borac osnovan je 1950. godine i jedan je od najpoznatijih rukometnih kolektiva u BiH, bivšoj Jugoslaviji, pa i Evropi. “Crveno-plavi” su osvajači desetina pehara i titula, pogotovo sa najvećih i najznačajnijih svjetskih takmičenja.Kao kruna svih rezultata izdvajaju se dva trofeja: Titula šampiona Evrope 1976. godine i Kup IHF 1991. godine Cilj nam je da rukometni sport kako u BiH tako i vani predstavimo što bolje  i afirmišemo i druge klubove da našim primjerom i primjerom RK Borac M:tel vode evidenciju i bilježe svoje uspjehe kao i uspjehe svojih igrača kroz njihove statistike. Još jednom hvala na ukazanom povjerenju rukovodstvu Rukometnog kluba Borac M:Tel.
WEB

AIDA FITNESS COACH

AIDA FITNESS COACH

About The Project
Uz jednu poslijepodnevnu opuštenu kafu došla je ideja do zajedničkog projekta koji je trajao punih 3 mjeseca. Ovim putem se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i samom pristupu pri realizaciji još jednog projekta na obostrano zadovoljstvo.
Destop aplikacije

BP SPORT

BP SPORT

About The Project
Destop aplikacija namjenjena za sporstko udruženje. Kompletna evidencija članova udruženja,nominacije,slanje obavijesti i još mnogo toga…
WEB

NINA PHOTOGRAPHY

NINA PHOTOGRAPHY

About The Project
Nakon dugih pregovora došli smo do zajedničkog jezika i zajedničke saradnje što je rezultiralo jednom fenomenalnoj web stranici. Svaka preporuka.
WEB

UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA

UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA

About The Project
U saradnji sa Udruženjm rukometnih sudija, Sarajevo URS uspostavljena je saradnja u dijelu izrade i održavanja web stranice
.05

KONTAKT

Drop us a line

BUDIMO U KONTAKTU

Sad kad ste sve ovo lijepo pogledali i puni ste želje da započnete saradnju s nama, možete nam se javiti ovdje.

    .06

    Bacipogled HelpDesk

    message image
    You are not logged In To access the page, Please login