RESEARCH

PARTNER PROJEKTA

RESEARCH PROJECTS

www.ursbih.ba

UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA, SARAJEVO

Za UDRUŽENJE RUKOMETNIH SUDIJA, Sarajevo je napravljena kompletna web stranica u kojoj su konstantno objavljuju nominacije službenih lica za utakmice Premijer i Prve lige FBiH. Na web stranici osim podataka postoje i sve odsuđene utakmice na kojima je sudija i/ili delekat bio nominovan u sezoni. Također ažurno se vode i rezultati utakmica odigranih.

U sklopu Web-a urađena je i kompletna desktop aplikacija koja je podržana za Udruženje i njegov rad. Desktop aplikacija BP_SPORT je aplikacija u kojoj se vodi tačna evidencija o registrovanim članovima Udruženja,nominacije utakmica,članske karte,obavještenja i još drugih komponenti koje su dogovorene sa ovim Udruženjem .

www.ninaphotography.ba

FOTOGRAFISANJE VJENČANJA I dr.

Sam koncept izrade u razgovoru sa klijentom je bio dosta zahtjevan. Medjutim nakon detaljne analize zahtjeva i osluškivanje želje klijenta uradili smo web stranicu na kojoj smo jako ponosni,kao i naš sam klijent.

www.bema-liga.com/

BEMA | RUKOMETNA LIGA OSNOVNIH ŠKOLA

Rukometna liga banjalučkih osnovnih škola BEMA

www.ipp.ba/

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio Ko smo mi? Privatno preduzeće "IPP" Banja Luka formirano je 21. februara 1989. Godine kao samostalni projektni biro čija djelatnost je projektovanje, inženjering, izrada enterijera, nadzor i konsalting. Arhitektonski studio IPP d.o.o. je u proteklih više od 30 godina radio i učestvovao na izradi projektne dokumentacije velikog broja objekata različte namjene, kao što su javni, kulturni, poslovni, industrijski, stambeni, administrativni centri, zdravstvene ustanove, stambeno-poslovni objekti, proizvodni pogoni, skladišta itd. Posebno možemo izdvojiti izradu tehničke dokumentacije za Zgradu Vlade RS, Ministarstva RS, Radio-televizija RS, Poslovni objekat Integra itd. Time se firma IPP d.o.o. izdvojila na tržištu RS/BiH, kao prepoznatljivo ime i siguran partner. Bogata referenc lista projektovanih i izvedenih objekta ukazuje da je projektna dokumentacija izrađena na visokom nivou stručnosti i u zadatim vremenskim rokovima. Izvršene revizije i kontrole, te sami izgrađeni objekti potvrđuju kvalitet rada, kojim se gradi tri decenije dugo povjerenje sa klijentima. Stručni tim IPP d.o.o. zajedno sa saradnicima, spojem iskustva i mladosti, te provjerenih pravila projektovanja i otvorenosti za nove vidove saradnje dovodi do željenih rezultata..

www.bbprint.net

BB PRINT Design&Printing

Uvjek nas zanima rad na zanimljivim projektima Zato nam slobodno pišite valjda ćemo se javiti 🙂

www.forenzickicentar.com/

FORENZIČKI CENTAR za vještačenje dokumenata

Centrar je stručno i tehnički osposobljen za usluge vještačenja orginalnosti svih vrsta dokumenata, kao i grafičkih elemenata u dokumentima. Također vršimo usluge edukacije uposlenika iz ove oblasti, usluge konsaltinga i podrške klijentima. Veliki broj uspješno urađenih edukacija, kao i izvještačenih predmeta, nam daje za pravo da kažemo da smo jedna od vodećih firmi iz ove oblasti u BiH i regionu.i.

www.globallink.ba

GLOBAL LINK LTD

WE PROVIDE SOLUTIONS THAT BRING USABILITY, BEAUTY AND GREAT IMPACT